bobo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

stred tyzdna

super noc - tazky den

ze ci idem s nimi ?? hm, vravim si, budem mat po praci, poobede nemam ziadne plany, tak preco nie... presviedcala ma, ze ich nemozem odmietnut.. neodmietol som.. bol stred tyzdna... dohodli sme sa na kino a potom zabava podla chuti.. v kine bolo fajn, celkom slusne som sa zasmial... nieco prekusime a pokracujeme v nacatom veceri.. citil som sa s nimi fajn, tak neviazane..
tie dva chesseburegery dobre padli, kam teraz ? no v prvom rade na elektricku.. stretneme sa s ostatnymi a uvidime co sa bude diat... pil som uz asi tretie pivo, ked sme boli vsetci pokope.. tu nie je zabava, vyrazame na to prave miesto - tam to cez tyzden vzdy zije.. siesti do auta ?? hm, a ako inak pojdeme ?? ja som za kazdu srandu, sadnem si ti na kolena.. cesta nas navnadila na tu spravnu vlnu.. nemylili sme sa, naozaj to tam zilo a my sme boli pripraveni pridat sa.. stol ako keby cakal len na nas.. este skladana na drinky.. bank bol celkom slusny, ved vsetci zarobkovocinni studenti.. nalada bola fajn, prisiel na rad tanec.. slusna hudba nam bola sympaticka a tak sme sa oddavali len zabave.. po cele mi tiekol ani nie slany pot... stolice a stol boli dobry objekt na zviditelnenie nasej dobrej nalady.. odkial ste, co ste ?? pytali sa  ludia nemo hladiac na partiu mladych tanecnikov vrtiac sa pohybmi patriacych do vysielania po desiatej hodine. Starosti boli mimo nas, uzivali sme si tuto noc naplno..

a praca na druhy den ?? VED SME MLADI ...


dobre chvile | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014